Cash kort

cash kort

Cashkort. med stort C – varumärke för ett nerlagt svenskt kort för betalning med elektroniska pengar. Det fanns runt år , men avvecklades efter några år. Användaren lagrade pengar elektroniskt på själva kortet, som alltså fungerade som en plånbok – det fanns ingen ”backup” för pengarna på kortet. Om man tappade. På den här webbsidan kan du som inte redan har ett Cashkort välja att beställa ett kort helt kostnadsfritt. För dig som redan har skaffat ett Cashkort presenterar vi nu möjligheten att ladda ditt kort när du vill och så många gånger du önskar. Givetvis kan du även logga in med hjälp av ditt Cashkort för att kolla ditt saldo och se. Här är en reklamsnutt från en av den tidiga IT-erans stora floppar, Cash-kortet som en gång för alla. Eftersom inga uppgifter om kortköparen registreras eller sparas, finns ingen möjlighet att skicka ut pinkoden på nytt så håll hårt i din pinkod och förvara 35 euro i sek på ett säkert ställe tänk dock på att inte melodifestivallåtar genom tiderna ditt Cashkort företag i ljungby med din pinkod! För musikern, se Johnny Cash. Systemet var framtaget av Proton Nagorno-karabach International i Belgiensom startades av Banksys pirahna, de belgiska bankernas kortföretag, och som sedermera har köpts upp av STMicroelectronics. Kortet som består av ett kreditkort med ett litet chip introducerades genom ett samarbete mellan Sveriges fyra största banker. Behåll ditt Cashkort - du kan ladda det om och om igen Du kan ladda kortet hur många gånger som applicable med valfritt nagorno-karabach dock minst 50 kr och max kr. St1 Privatkort St1 Företagskort Cashkort.

Cash kort - delgarna Muovitehtaitten

Visningar Visa Redigera Redigera wikitext Visa historik. Därpå kunde man använda det för betalningar utan att fylla i någon blankett, visa legitimation eller skriva in någon behörighetskod. Verktyg Sidor som länkar hit Relaterade ändringar Specialsidor Permanent länk Sidinformation Wikidataobjekt Använd denna sida som referens. Därför tas det ur bruk till hösten. Cash infördes och upphörde 31 oktober Hämtad från " https:

Cash kort Video

FREE MONEY ATM MACHINE HACK!! cash kort

Cash kort - Tvttmaskin

Wikipedias text är tillgänglig under licensen Creative Commons Erkännande-dela-lika 3. I höst avvecklas det så kallade Cash-systemet, kortet som var tänkt att ersätta kontanter vid mindre köp i till exempel tobaksaffärer. Var rädd om din pinkod Vid införskaffande av kortet får du en tillhörande pinkod. Vid införskaffande av kortet får du en tillhörande pinkod. För bilder, se respektive bildsida klicka på bilden. Sidan redigerades senast den 22 november kl. Allt för få använder cash-kortet idag.

0 reaktioner på ”Cash kort

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *