Mim bur

mim bur

MIM Variocage Original Enkel är en krocktestad hundbur med deformationszon. Deformationszonen minskar risken för personskador och stickskador på hunden. Krocktesten är gjorda av SP Sveriges tekniska forskningsinstitut och MIM Variocage hundbur är den enda hundburen på den svenska marknaden som uppfyller. MIM värnar om att både människor och djur ska färdas säkert i trafiken. I vårt sortiment hittar du bl.a. Variocage hundburar, Variogate hundgrind, Rollmat bagagerumsmattor och MIMsafe säkerhetsnät till din bil.‎Kontakta oss · ‎Universalnät · ‎Krocksäkerhet · ‎Nyhetsarkiv. Variocage Maximum D. Variocage är en unik och praktisk hundbur. Den är steglöst reglerbar - du anpassar den lätt till såväl storleken på hunden som till bilens bagagerum. Väl på plats i bilen är Variocage en mycket stabil bur som genom sin unika konstruktion ökar säkerheten för både hund och människor vid en kollision.

Mim bur - trivago

Gummimatta till skydd för golvet ingår i alla modeller. Läs mer om krocksäkerhet i bil. Variocage Orginal Singel Maximum, För de allra största! Mim Variogate Avdelare Kort Den teleskopiska konstruktionen ger en deformationszon som effektivt neutraliserar krafterna som uppstår vid en kollision. Bilmodellsök Hundbur med deformationszon och löstagbar mellanvägg  Har du två hundar i bilen kan de sitta åtskilda och inte kunna nå varandra. Vårt varumärke MiM värnar om att både människor och djur ska färdas säkert i trafiken och deras hundburar till bil är bäst på marknaden. mim bur

Mim bur - flesta knnetecknen

Bilmodellsök Hundbur med deformationszon och löstagbar mellanvägg  Har du två hundar i bilen kan de sitta åtskilda och inte kunna nå varandra. MimSafe Krocktestad Dubbelbur m. Köpvillkor Mim Construction AB. Visa alla produkter från MimSafe. Enkelbur för de minsta familjemedlemmarna.

0 reaktioner på ”Mim bur

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *