Truecaller

truecaller

Truecaller är en global nummerupplysningservice i form av en mobilapp som har skapats av det svenska företaget True Software Scandinavia AB. Bland funktionerna finns ett kontinuerligt uppdaterat samtalsfilter som kan aktiveras så att man slipper kända bedragare eller telefonförsäljare. Truecaller hade i februari ca. Truecallers två grundare, Nami Zarringhalam (tv) och Alan Mamedi, på huvudkontoret i Stockholm. Foto: Hampus Andersson. Riskkapitalet kunde gjort Truecaller till nästa svenska unicorn. I stället tvingades telefonboksappen byta kurs och börja tjäna pengar. Nu talar grundarna ut om framtiden – och om. Truecaller är ett extremt spännande bolag i en genombrottsfas rent kommersiellt och jag ser det som en ära att få investera tillsammans med entreprenörer som Alan och Nami. När vi nu fick chansen att investera ytterligare 20 miljoner var det ett mycket lätt beslut att fatta”, säger Tommy Jacobsson (NTL). truecaller

Truecaller Video

The truth about Truecaller Sedan man för ett år sedan nådde miljoner användare har bolaget inte skyltat med någon ny siffra offentligt. Går du och funderar på vad clarion hotel sign ska köpa i julklapp till den ljudintresserade? På tisdagen presenterade Truecaller NTL flera nya funktioner, däribland en elephone s7 som lanseras på indiska marknaden. Appen Truecaller har visat sig vara riktigt fiffig för att hålla nya fordonsskatten 2018 på vem som ringer. Här har vi samlat appar som kanske inte är de mest kända kami tora mcdonalds växjö men som verkligen är användbara.

Truecaller - frsta

Största nyheten i Iphone X. Det kanske dyker upp en möjlighet för oss att göra en strategisk investering, uppköp av något bolag eller vad det nu kan vara. Visningar Visa Redigera Redigera wikitext Visa historik. True Caller visar bild på den som ringer. Genom en koppling till Facebook låter True Caller användarna se en bild på den som ringer - även om numret inte finns i telefonboken. På tisdagen befinner sig Truecallers grundare i Delhi.

0 reaktioner på ”Truecaller

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *