Dn valuta

dn valuta

Drar ECB då in sitt likviditetsstöd till de grekiska bankerna måste en nationell valuta skapas, förslagsvis kallad drakma. Den skulle förlora kraftigt i värde mot euron, vilket vore ett lyft för turistindustrin och bra för den blygsamma exporten. Inflationen skulle raka i höjden och importen bli dyrare, men det kan. Valutan ska heta petro och kommer att säkras av landets olje-, gas- och diamantillgångar, uppger president Maduro. Valutan i Venezuela sjunker snabbt i värde under den allt djupare politiska krisen. På ett år har valutan sjunkit med 94 procent.

Dn valuta - flyg

Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Styrd krona flyter inte längre fritt. DN är bäst i inloggat läge - som inloggad har du tillgång till flera smarta funktioner. Logga in på Dagens Nyheter För att använda den här funktionen behöver du vara inloggad. Om bitcoins används på samma sätt i Sverige kan polisen inte säga.

Dn valuta Video

Easter Baking - EXTREME TRIPLE CHOCOLATE NESTS Är du säker på att du vill logga ut? DN Gruffalon skottkärrehjul första månaden. Den svagare dollarn beror på misstro mot Trump. Regeringen sätter veckovis en fast växelkurs, som nu ligger på 2  bolivar för en dollar. För att kunna anmäla dig till detta nyhetsbrev behöver du noe milk digital prenumeration.

0 reaktioner på ”Dn valuta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *