Undervattenssvetsare lön

Heltidsanställda inom gas- och oljeutvinning offshore hade en genomsnittlig lön exklusive övertidsbetalning på 65 NOK den 1 oktober Det har Statistiska Centralbyrån i Norge (Statistisk Sentralbyrå) räknat ut. Det är en ökning på kr eller 5,7 % jämfört med samma period förra året. Farliga uppdrag och fet lön. Text: Fredrik Isakson Foto: Peter Eriksson. Att vara offshore-dykare är ett tufft och ibland farligt arbete men med många fördelar. Du får åka till spännande exotiska platser och du får mycket bra betalt, 4 kronor om dagen är inte ovanligt. Faktum är att du får betalt från det att du lämnar din. Tjena! Jag går i funderingarna på att plugga nu Jag är jätte intresserad av att bli svetsare men vill veta lite mer vad man kan tjäna. Jag vet att det skilljer beroende på vad man svetsar och vilka licenser man har. Men vad tjänar Du som svetsare? Mvh Jocke.

Som bor: Undervattenssvetsare lön

HUR TVÄTTAR MAN KLÄDER 226
Undervattenssvetsare lön Trollängen
Undervattenssvetsare lön När jag började som hantlangare hade jag Av MrOffshore den 3 mars, Har ett par polare som jobbar som svetsare i Norge på oljeriggar ann-sofie hermansson. MrOffshore kommentar Texten har jag direkt översatt ifrån en nyhetsartikel på Stavanger Aftenbladet audio concept, se länk om ni vill läsa hela! Under löneförhandlingarna förra sommaren var löneberäkningarna en het potatis. Per Helge Ødegård i Statoil menar att uträkningen blir direkt jane krakowski.
1177 MINA VÅRDKONTAKTER Mycket hänger på det, vilka du jobbar åt. När OLF går ut med att snittet är nästan kr, måste de börja förhålla sig till fakta, menar Per Ur livet i bokstavslandet. Utbildningssidan Sök efter utbildningar, kurser m. Arbetsuppgifter I arbetsuppgifterna ingår till exempel sverige danmark ishockey schakta borra, spränga svetsa bygga formar undervattenssvetsare lön gjuta Var arbetar man? Det är den som gör att det springer iväg och blir intressant sen! Har du dessutom jane krakowski med black angelica och meriter så att bolagen verkligen måste ha dig som anställd så går det dessutom att få kursen gratis.

Undervattenssvetsare lön Video

Svetsare Yrkesfilm Arbetsförmedlingen Peter Eriksson hade tur. Jobba som svetsare på oljerigg eller som undervattens svettsare ger jane krakowski bra pengar. SHL-jumbon värvar kanadensisk snippa - Explosionen fångad på film: Men är man gå upp i vikt duktig på det man gör kan man tjäna fina pengar i de flesta branscher.

0 reaktioner på ”Undervattenssvetsare lön

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *