Handelsbanken swish

handelsbanken swish

Med Swish kan du skicka pengar med mobilen till privatpersoner, företag, föreningar och organisationer. Perfekt för att till exempel dela på notan, betala för loppisfyndet eller ge en gåva till välgörenhet. Du kan också swisha betalningar till webbshoppar och appar som erbjuder Swish som betalningsalternativ. Pengarna når. Allt du behöver veta för att betala med Swish är mottagarens mobilnummer — och pengarna kommer fram direkt. TT Nu börjar flera av bankerna ta betalt för tjänsten Swish. Handelsbanken är dock inte en av dem.

Handelsbanken swish Video

Mobilt BankID - så här kommer du igång

Handelsbanken swish - Ford och

Tillbaka till vad det kommer kosta oss bankkunder, för det skiljer sig nämligen ganska mycket åt. Ett kontantlöst alternativ Ge dina kontantlösa kunder ett alternativ. Ta betalt i e-butik och app Med Swish Handel kan du erbjuda dina kunder ett populärt betalsätt i din e-butik och app. Swish Företag är samma tjänst för både företag och olika typer av föreningar, säger Johan Wallqvist, presschef på Handelsbanken. Swish för handel Öppnas i nytt fönster.

Handelsbanken swish - sker dig

Senaste inläggen Går du på tricket med katten? Den generella prissättningen är bara rekommendationer. Perfekt för att till exempel dela på notan, betala för loppisfyndet eller ge en gåva till välgörenhet. Du behöver bara mottagarens mobilnummer Namnet på mottagaren visas innan du godkänner betalningen Pengarna kommer fram direkt. Du följer betalningen i våra internettjänster och appar.

0 reaktioner på ”Handelsbanken swish

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *