Lensbuddy

lensbuddy

Kortfattat - Lensbuddy. Lensbuddy är en linsbutik som har sitt säte i Amsterdam men som vänder sig till kunder i Norden och Tyskland. Om du behöver kontakta Lensbuddy per e-post eller telefon behöver du emellertid inte vara oroligt, deras telefonsupport för oss svenskar är på Svenska. Och deras frakttider och. Kontaktuppgifter till Lensbuddy Vällingby, telefonnummer, adress, se information om företaget. LENSBUDDY B.V, - På tremplin.info hittar du, Status, adress mm för LENSBUDDY B.V. lensbuddy

Lensbuddy - Jesper Mattssons

Utbud Lensbuddy - linser. Utöver kontaktlinser så har Lensbuddy även glasögon i sitt sortiment via sitt systerföretag Favoptic. Specsavers Nordic Lenses Lowpriceoptics Lensstore. Kontaktinformation 00 10 info lensbuddy. Och deras frakttider och fraktkostnader ligger helt i linje med vad de flesta andra linsbutiker på nätet har. Medan Lensbuddy är ganska dyra är Favoptic bland de billigaste linsbutikerna på nätet och det gillas skarpt! Box 66, 11 Vällingby.

Lensbuddy - Sjstad har

Kontaktinformation 00 10 info lensbuddy. De är dyrare än de flesta linsbutiker och sortimentet är lite väl smalt. De har månadslinser, veckolinser, dygnetruntlinser och toriska linser men de har inga multifokala och bifokala linser för dig som ser dåligt på flera avstånd och inga färgade linser. Bra utbud och schyssta priser Favoptic har ett brett utbud av linser, här hittar du även toriska och multifokala linssorter från alla viktiga linstillverkare. Fraktinfo 45 kr Post dagar. Gilla oss på Facebook så har du chans att vinna!

0 reaktioner på ”Lensbuddy

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *