Pg lundmark

pg lundmark

PG Lundmark är det svenska hoppet i den klassiska ökentävlingen Paris-Dakar. Han har nyss kört det hårda mexikanska ökenloppet Baja Tillsammans med Lukas Lundin och Patrik Görl kom han in på en sjätteplats av tävlande. Teamet avverkade miles på 35 timmar och 20 minuter, på en Honda XR R. Han säger att det är sjätte och sista gången. Men det är inte farorna som gör att PG Lundmark ser ett slut på Dakar-satsningen. -Man måste vara speciellt l. Svensken PG Lundmark har varit på väg mot en topplacering i Dakar-rallyt, men en sådan kan norrlänningen glömma efter fredagens etapp. Efter 18 mil fick Lundmark problem med motorcykeln och tvingades att stanna.

Pg lundmark - gldje att

De fick endast stryk av det franska cigaretteamet, bestående av Saincts och Despres. Mc-föraren PG Lundmark hade bekymmer under måndagens etapp i Dakar-rallyt. Vann guld — nära Halmstad - 11 dec. Se alla matcher på. Det finns ett ordstäv som säger att det kostar att ligga på topp. Just nu pågår förberedelserna för fullt för PG Lundmark. pg lundmark

Pg lundmark Video

2003 Dakar Rally, stage 10

Pg lundmark - vertygad

En utrotningshotad egenskap som få har - Dröjsmålet innebär dock att PG Lundmark kom i mål sju timmar efter ledande Roma. Skillnaden var enorm, hojen var säkert 50 kilo lättare och det satt en riktig framgaffel på den. Dubbel telefonväckning var det minsta jag kunde göra för att gardera mig om att komma i tid! Anledningen att jag vill ha tjäle är att för att slippa lyfta kilo motorcykel ur alla kärr. Han säger att det är sjätte och sista gången. Målsättningen är att någon i teamet ska nå en pallplats.

0 reaktioner på ”Pg lundmark

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *