Restauranger avenyn

restauranger avenyn

Här hittar du alla restauranger nära Avenyn, Göteborg. Se betyg, recensioner och bilder. Restauranger i närheten av Avenyn på TripAdvisor: Läs omdömen och se bilder från resenärer på restauranger i närheten av Avenyn, Göteborg. TOSO - Panasiatisk restaurang. Namnet TOSO kommer från det japanska risvin gjort på läkande örter, som framför allt dricks för att rensa ut det gamla, göra plats för det nya och kunna rikta blicken framåt. Något som symboliserar precis det vi vill uppnå med TOSO – att skapa en unik, modern men också tidlös mötesplats.

Restauranger avenyn Video

Mosquito mitt på Avenyn i Göteborg ! restauranger avenyn Menyn består av flera olika smårätter adriana sage sötpotatis pommes och baconlindade dadlar. Nr 17 av pumpkin pie restauranger i Göteborg. Tyngdpunkten ligger på trivsel och gemenskap. Tranquilo Kungstorget 14 Göteborg Foto: Varmt välkomna till Sjöbaren Lorensberg - ett stenkast från Avenyn ligger vår renodlade fisk- och skaldjursrestaurang.

Restauranger avenyn - mellanklasskombi

Moon Thai Kitchen Som i tropikerna. Restaurang Familjen är ett modernt västsvenskt brasserie med varm och familjär atmosfär. Visa som lista Visa på karta Athena Engelbrektsgatan 53B, Göteborg, Sverige 07 18 Välkomna till den gemytliga och familjära grekiska restaurangen som ligger i närheten av Ullevi, Liseberg, Scandinavium och Avenyn. Menyn bygger på mindre rätter som beställs enstaka eller i flertal beroende på hur hungrig man är. Dinner 22 har hämtat inspiration från det traditionella svenska köket, med inriktning på goda kötträtter kombinerat med utvalda kvalitetsråvaror.

0 reaktioner på ”Restauranger avenyn

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *